::Assalamualaikum n selamat sejahtera::Selamat Menduduki Peperiksaan Final Semester sesi julai 2010/11:::: do the best!!! ::

Misi 15 Hari
Sedia maklum kepada semua pelajar tahun tiga bahawa terdapatnya kursus yang memakan masa 15 hari atau tiga minggu. Terbahagi kepada dua, Unix/Linux Administration (Linux) dan Business Intelligent (BI). Masing-masing dengan misi yang sama, mendapatkan sesuatu yang berguna daripada kursus ini. Dengan kerjasama Universiti Malaysia Terengganu (UMT), MDeC dan KnowledgeCom (KCom) kursus ini telah berjalan dengan jayanya dan tamat pada 2 Julai 2009 lepas.

Belajar Sepanjang Hayat
Semoga dengan ilmu yang didapati itu bukan hanya untuk diri sendiri tetapi boleh digunakan untuk kebaikkan bersama. Jika ada lagi kursus yang menarik seperti ini boleh kami katakan "kecil RAM untuk diisi, sebesar swap kami sediakan". Berikut adalah sedikit gambar kenangan yang dikongsi bersama semasa kursus terbabit. Untuk pengetahuan, Linux diadakan di Makmal Linux dibawah seliaan Pusat Teknologi Maklumat (PTM) yang terletak dibawah Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (PSNZ). Manakala BI diadakan di Makmal Aplikasi di kawasan Medan Kuliah (MK). Sedikit gambar yang untuk dikongsi bersama.

Yang Tidak Dapat Hadir

Terdapat beberapa orang yang tidak dapat menhadirkan diri kerana urusan masing-masing yang telah dirancang terlebih dahulu lebih lagi kepada yang terpilih menjadi fasilitator untuk Minggu Jalinan Mesra (MJM) kali ini untuk memberikan khidmat terbaik kepada pelajar baru terutamanya daripada kursus Kejuruteraan Perisian.

Nota Kaki
Exco Publisiti kekurangan gambar daripada pihak BI. Harap membantu.

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

wahhh.,... cam best jer.. ada lai x dalam masa terdekat

Catat Ulasan